Testimonials

Mijn naam is Mei (May)

3 jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij Remie en het heeft me ontzettend veel gebracht.

Ik ben fysiek sterker geworden en heb mijn persoonlijke doelstellingen bereikt, zoals bijvoorbeeld 6 keer kunnen optrekken(zonder hulp)en meer spierdefinitie hebben.

Ook voel me ook mentaal veel sterker doordat ik continue word uitgedaagd, resultaten zie en doelen behaal. Sommige oefeningen vind ik verschrikkelijk (lekker), maar het voldane gevoel na afloop is het helemaal waard.

Naast het werken in de horeca en een gezin met 3 puberende tieners is sporten ook ontstressen en geeft het me een hoop positieve energie!


Ik ben Vivian en train inmiddels ruim 3 jaar bij Remie. Mijn doel was en is fit blijven en verdere spieropbouw. Aangezien ik zelf te weinig kennis heb over spieren en de bijbehorende oefeningen en ook beperkte vrije tijd heb, wilde ik effectief gaan sporten onder goede begeleiding. Ik ben hypermobiel en had daarnaast chronische rugpijn als gevolg van mijn tweelingzwangerschap. Nadat ik met dit doel aan de slag ben gegaan werd mijn rugpijn beetje bij beetje minder en heb ik er nauwelijks nog last van. Ook merk ik dat ik veel sterker en fitter ben geworden, ondanks dat ik al mijn hele leven veel en fanatiek sport in de vorm van badminton op wedstrijdniveau. Naast het werken aan fitheid en spieropbouw heeft Remie ook goed gekeken naar mijn voeding en daardoor heb ik daarin ook een aantal aanpassingen in aangebracht. Dit heeft mij veel gebracht. Remie is ontzettend professioneel en bereid iedere training altijd perfect voor afgestemd op je persoonlijke doelen, waarbij de trainingen altijd super afwisselend zijn. Naast de professionaliteit van Remie, ondanks dat ik soms denk tijdens de training waaraan ben ik vandaag begonnen, is Remie een heel fijn persoon in de omgang. Ook is hij altijd in voor een geintje en wat ervoor zorgt dat iedere training weer leuk is!


Ik ben Ton Verbaas en ik train nu 2 jaar bij Groeneveldt PT. Sport is altijd een onderdeel van mijn leven geweest en nog steeds. Vroeger heb ik gevoetbald en deed ik zelfstandig fitnessen. Ik ben bij Remie gaan trainen omdat ik graag onder begeleiding wil sporten en het leuk vind om nieuwe oefeningen uit te proberen. De begeleiding is aangepast op mijn vaardigheden en leeftijd, zodat ik de juiste spiergroepen voor mijn lichaam train. Daarnaast motiveert Remie mij om door te gaan als ik het even zwaar heb tijdens het trainen. Ook zijn er iedere les andere oefeningen, waardoor iedere training weer anders is. Het belangrijkste vind ik dat ik bij Remie veel plezier in het sporten heb en met veel vreugde naar de sportschool ga. Iedere week heb ik weer zin om te trainen. Als laatste wil ik meegeven dat er geen excuus is om niet aan je eigen gezondheid te werken. In beweging blijven is belangrijk.


Hoi, ik ben Veronica, 31 jaar, en sinds april train ik bij Groeneveldt PT. Het was een grote uitdaging voor mij om weer te gaan bewegen omdat ik 6 jaar geleden een hernia operatie heb gehad in mijn onderrug. Ik kon bijna niets meer doen, ook kleine dagelijkse dingen. Stapje voor stapje heeft Remie mij geholpen om sterkere spieren op te bouwen en meer beweging in mijn rug te krijgen. Na een korte periode merkte ik al een enorm verschil, was van mijn pijn af en ik kon veel meer doen! Hiernaast is training met Remie elke keer anders, geen training is hetzelfde en hij helpt heel veel om gemotiveerd te blijven.


Ik ben Willem de Lange, 58 jaar, en ik train al jaren bij de Korte in Hoogvliet.Remie trainde daar ook als talentvolle judoka en viel op door zijn gedrevenheid.Toen hij begon met het verzorgen van Personal Training raakten wij aan de praat, en wilde ik mijn jarenlange, vaste routine van trainen veranderen.Samen met Remie train ik nu vooral de coördinatie en stabiliteit van het lichaam. Hiermee hebben wij al veel vooruitgang geboekt! Ik heb ervoor gekozen om te trainen bij Remie omdat deze aspecten (coördinatie en stabiliteit van je lichaam) iets is waar men aan moet werken naarmate je ouder word. Gelukkig weet Remie precies hoe hij mij hier het beste mee kan helpen.Elke training weer haalt Remie het beste in mij naar boven, en doordat er steeds weer nieuwe oefeningen klaar staan verveel ik mij nooit!


Mijn naam is Randy, ik ben 23 jaar en kom uit Hoogvliet. Via mijn vriendin ben ik in contact gekomen met Remie Groeneveldt. Zij heeft een afspraak gemaakt bij Groeneveldt PT omdat ik op een bepaald moment geen stop meer had op eten en steeds zwaarder werd. Direct bij het eerste gesprek voelde ik mij op mijn gemak, wel was ik wat sceptisch; zelf viel ik na het volgen van een aantal diëten vaak weer in mijn oude gewoonte.
Naast dat Remie in is voor een grapje, motiveerde hij mij iedere keer weer om het uiterste uit mijzelf te halen. Dit zowel tijdens de training als buiten de training; zoals met voeding. Op deze manier ben ik al 18 kg kwijt in minder dan 3 maanden! En voor mij het belangrijkste: ik doe het fitnessen met plezier en voel me fitter en gezonder dan ooit tevoren! Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze om bij Remie te gaan sporten, niets is immers zo belangrijk als je gezondheid en je lichaam waar je heel je leven mee moet doen! Daarom zou ik iedereen aanraden om voor je gezondheid te kiezen en bij Groeneveldt PT te sporten!


Mijn naam is Jean Paul van Belle, 51 jaar, en sinds half mei 2017 ben ik begonnen bij Groeneveldt PT. Destijds woog ik 119 kg en daar was ik helemaal klaar mee.  Via internet vond ik de site van Groeneveldt PT en ik heb toen een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. De topsport-achtergrond van Remie en het goede gevoel tijdens de intake waren de redenen voor mij om voor Groeneveldt PT te kiezen. Mijn keuze om een personal trainer te zoeken kwam voort uit mijn gebrek aan kennis/wilskracht om zelf aan de slag te gaan om af te vallen. Tot op heden (half augustus) heb ik geen spijt van mijn keuze om 2 keer in de week bij Remie te trainen. Hij weet mij te motiveren en zijn trainingen zijn afwisselend en afgestemd op de door mij gestelde  doelen. Door deze trainingen en een aangepast voedingsschema ben ik nu al 15 kg afgevallen en nog steeds gemotiveerd om deze nieuwe lifestyle vol te houden en het beste uit mijzelf te halen.Hallo mijn naam is Nathalia Zantman, en iktrain sinds begin 2017 bij Remie Groeneveldt. Ondanks dat ik zelf redelijk sportief ben, wilde ik een meer gerichte training doen om betere spieropbouw, coördinatie en lagere vetpercentage te krijgen. Daarnaast zocht ik naar diversiteit in de training, omdat ik de meeste fitness-schema’s erg eentonig vind. Bij het intakegesprek had ik al een goed gevoel bij Remie omdat hij goed luistert naar je wensen, en hier ook realistisch naar kijkt. Wel was ik wat sceptisch over mijn eetgewoonten en of ik deze goed kon aanpassen zonder in oude valkuilen te stappen.

Remie weet de training goed op mijn lichaam en op mij als persoon af te stemmen. Hij weet je goed te motiveren, ook wanneer je een mindere dag hebt. Doordat je één op één traint, weet Remie elke week de training zodanig aan te passen dat je steeds je grenzen opzoekt. Zijn humor en wijze van begeleiden zorgen ervoor dat de training nooit saai is..


Hoi ik ben Lisette. Na een aantal crashdiëten te hebben geprobeerd (waarbij ik snel afviel maar ook weer snel aankwam) was het tijd voor een definitieve verandering. Ik wilde niet alleen blijvend afvallen maar ook weer gezond worden, dus besloot ik om een personal trainer in te schakelen. Iemand die mij echt hielp en geen medelijden had als ik na 10 squats zei dat ik het allemaal niet meer aan kon. Zo kwam ik terecht bij Groeneveldt PT. Ik schaamde me rot toen ik mijn voeding moest opschrijven, dit kon zo ook niet langer, en het roer ging om. Remie heeft voor mij een heel plan opgesteld, inclusief een voedingsschema. Ik kon 6x per week gaan sporten maar zonder gezonde voeding gaat er niets af. Nadat Remie een schema voor mij had gemaakt merkte ik pas dat je gezond kan afvallen en veel kan eten. Na de eerste week verbaasde het me hoe fit en energiek ik me voelde. Inmiddels ben ik al 12 kilo kwijt dankzij Remie! Zelfs in zware tijden heeft hij mij nooit aan mijn lot over gelaten en stond hij altijd voor mij klaar!

Mijn naam is Maxime en ik train sinds september bij Groeneveldt Pt. Ik heb altijd gedanst, maar was daar al een tijdje mee gestopt. Na een aantal jaren weinig tot geen beweging te hebben gehad was ik het zat. Ik wilde graag gaan bewegen, maar door een gebrek aan kennis over de spieren en oefeningen wilde ik gaan sporten onder begeleiding. Remie stemt de oefeningen af op de persoon en mijn wensen. Daarnaast geeft hij goede feedback en zijn de oefeningen heel gevarieerd. Geen les is hetzelfde. Ook weet hij mij te motiveren om het beste uit mijzelf en mijn lichaam te halen. Naast het trainen geeft hij ook tips over voeding en leefstijl. Remie is daarnaast ook altijd in voor een grapje.

No posts were found.